Kulit Anda Akan Berseri-Seri Dalam Seminggu Kalau Makan Minyak Ni

Tanya lah sesiapa sahaja, kulit licin, gebu, pinckish dan glowing tanpa cela dengan cara sebenarnya adalah idaman setiap wanita, namun nak dapatkan memang payah, ambil masa, dan kadang-kadang tak seperti yang diharapkan.
 
Tahukah anda, dengan minyak GLA adalah satu cara yang terpantas untuk mendapatkan kulit idaman?

Apa itu GLA

GLA (gamma- linolenic acid) adalah sejenis lemak asas yang tubuh kita perlukan untuk macam-mcam benda, dan GLA semestinya sangat bermanfaat untuk kulit.
 
Antara manfaat GLA untuk kulit seperti yang telah terbukti dalam (banyak) kajian pakar kulit;
 
 

Tubuh kita juga menghasilkan GLA daripada makanan namun ia tidak cukup untuk keperluan tubuh, lagi-lagi kita mahu memperbaiki keadaan kulit kita.

 
Sebab itu, anda perlukan minyak GLA dari sumber luar, iaitu melalui sumber makanan atau pengambilan makanan tambahan.
 

Sebab utama anda perlu memilih supplemen GLA complex

 
GLA Complex menggunakaan sumber minyak GLA dari borage seed oil (sumber terkaya dengan 24% minyak GLA) berbanding dengan GLA dari sumber Evening Primrose Oil (2-10%).
 
Minyak GLA lagi pekat, hasil pun cepat!
 
Tengok sahaja testimoni kakak2 kita yang dah guna GLA. Baca sahaja dalam kotak hijau. 😉
 
 
Bergantung kepada keperluan, anda hanya perlu ambil 1 biji sehari untuk mendapatkan kulit yang cantik (kadar pengambilan akan dicadangkan terus kepada anda). 🙂
Klik sini, untuk ketahui maklumat penuh tentang kebaikan GLA dalam menyelesaikan masalah kulit anda.
 
Jangan tunggu lama-lama, kita tua sekejap je tau. Hanya sebotol GLA Complex sebagai titik permulaan anda untuk mendapatkan kembali kulit anda seperti dahulu, apatah lagi, GLA Complex ada dalam promosi Aril 2015 ini.
promosi april
 
Like dan share jika bermanfaat!

Artikel Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge