101 : Set Kurus untuk Kurus

Memang terbukti line set kurus ni memang terbukti untuk membantu kita supaya kurus dengan cepat dan selamat. Persoalannya, set kurus mana yang sesuai dengan diri (dan poket)?

Sebelum kita tengok produk yang ada dalam line set kurus ni, kita jamu mata tengok testimoni yang telah menggunakannya.

Testimoni dan Pengguna yang BERJAYA KURUS

 
 
Testimoni yang anda baca ni cuma sebahagian ja. Banyak lagi kt google images (nak letak semua penjang pulak blog post ni.hihi..) namun ia cukup untuk membuktikan pada anda set kurus dari Shaklee ini terbukti berkesan dan ANDA AKAN KURUS.
Dan saya sendiri, yang mengamalkan set kurus, telah berjaya membuang keluar lebihan lemak sebanyak 8kg dalam sebulan, seterusnya 2 kg pada bulan berikutnya dan KEKAL sehingga sekarang. (shh..sebab saya jenis epal)
Jadi, kalau saya boleh, pasti anda boleh. Kan?
 

Set Kurus Shaklee yang Mana Sesuai Dengan Saya?

Set kurus ini menekankan 3 peringkat iaitu:
1) BAKAR
 
Segala lemak degil dan yang dah jadi koleksi akan dibakar – dengan Lecithin dan/atau Omega Guard (KLIK SINI untuk promosi Omega bulan ini)
 
 
 
 
 
2) BUANG
 
Kemudian lemak yang dibakar akan dikumuhkan untuk dibuang dengan Alfalfa Complex dan HerbLax. Takkan nak simpan lagi.Hehe..
 
 
 
 
3) BINA 
 
Ruang tubuh yang ditinggalkan lemak, kita bina semula dengan otot.
Penggunaan ESP dan/atau Cinch untuk membina otot dalam tubuh (kalau dibiarkan nanti menggelebeh kulit atau lemak dari pemakanan pulak masuk tau). Jangan risau kerana otot lebih tumpat dari lemak.
KLIK SINI untuk tahu lebih lanjut konsep BINA ini, serta perbezaan ESP dengan CINCH
Set Kurus Shaklee bukan ada satu je; anda boleh pilih set mengikut keperluan dan bajet anda untuk kurus.

Namun begitu, suka saya ingatkan jadual ni adalah secara umum. Kaedah pemakanan, supplemen, dan aktiviti harian akan dicadangkan mengikut keperluan, gaya hidup, dan target berat badan anda dan semestinya, panduan dari yang pakar adalah amat diperlukan dalam mencapai target berat anda. 🙂

Ni dia satu lagi testimoni yang mengamalkan set kurus Shaklee, dari guidance saya sendiri.
Screenshot_2014-11-29-20-55-46
Testimoni set kurus bajet

Pada yang mahu saya coach anda dalam mencapai berat idaman, jemput2 whatsapp saya ke 017-915 3260.

Jom, jadikan kali ni sebagai peluang kedua untuk anda kurus semula, yang sepatutnya menjadi hak anda. 🙂

good to know konsultasi percuma

Berita baik! Dalam set kurus (bahagian bina) ada promosi terbaik untuk Cinch Mix perisa Chocolate (nilai Glisemik adalah 16, lagi rendah dari ESP tau) dan perisa Caffe Latte, dengan nilai GI adalah 27.

Harga runcit 1 tin ini adalah RM170 dan harganya jatuh menjadi sangat murah bulan ni.

Selain harga murah, anda juga dapat konsultasi dan guide dari saya untuk kurus (jimat masa tanpa perlu google banyak perkara dah). 😀

Kalau anda mahu penjimatan set kurus sehingga 20% diskaun, KLIK SINI ya.

signature mommylotte

Like dan share jika bermanfaat!

Artikel Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge